Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Termeni si conditii

Termeni și Condiții

1. DEFINIȚII
Platformă – spațiul prin care Serviciul este pus la dispoziţie, deţinut, administrat, întreţinut şi/sau găzduit de BioBio si detinuta de Softtop Production SRL, CUI: 40327517, Nr. reg. com.: J32/1897/2018.
Serviciu - produsele puse la dispoziția Cumpărătorilor de către Furnizori prin intermediul Platformei;
Furnizor – persoana  juridică care pune la dispoziţie produse și/sau servicii prin intermediul Platformei;
Cumpărător – persoana care și-a exprimat acordul cu privire la achiziționarea produselor din cadrul Platformei prezentate și comercializate de către Furnizori.


2. SERVICIILE OFERITE DE BioBio
BioBio pune la dispoziție, prin intermediul Platformei online, posibilitatea ca Furnizorii să își prezinte produsele și/sau serviciile spre vânzare. Prin plasarea unei comenzi cu privire la un produs din cadrul Platformei, Cumpărătorul va intra într-o relație contractuală directă cu Furnizorul de la care a achiziționat produsele. BioBio are calitatea doar de Intermediar, oferind posibilitatea de a transmite detaliile comenzii Cumpărătorului, către Furnizor.
Informațiile referitoare la Produsele regăsite în cadrul Platformei sunt puse la dispoziție exclusiv de către Furnizori, astfel încât BioBio nu își asumă nicio răspundere față de eventuala neconcordanță  a acestora, Furnizorii asumându-și întreaga responsabilitate pentru acuratețea și veridicitatea acestora. Astfel, Cumpărătorul, dacă constată că informațiile despre Produse nu sunt exacte, complete sau corecte, se va îndrepta împotriva Furnizorilor, BioBio neasumându-și nicio responsabilitate sau garanție față de acestea.


3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE
3.1. Platforma online este destinată oricărui Cumpărător care dorește să achiziționeze produsele comercializate de Furnizori. Pentru motive justificate BioBio poate restricționa accesul în cadrul Platformei, atunci când activitatea Clienților este de natură să aducă prejudicii.
3.2. Prin plasarea unei Comenzi, Cumpărătorul declară că este de acord, că a citit, înţeles termenii şi condiţiile și că este de acord cu forma de comunicare utilizată (telefonic sau e-mail).
3.3. Contractul se consideră încheiat la momentul și la locul  unde Acceptarea Cumpărătorului ajunge la cunoștință Ofertantului, chiar dacă acesta din urmă nu ia cunoștință de ea din motive neimputable.
3.4. Toate tarifele sunt eprimate în RON și includ TVA.
3.5.  Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractual din partea BioBio, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, fiind puse la dispoziție de către Furnizori.
3.6. BioBio își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate în cadrul Platformei ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregatire).

4. COMANDA
4.1. Cumpărătorul trebuie să emită o comandă pentru bunurile dorite după accesarea categoriei sau a paginii produsului dorit, apăsând butonul “adaugă în coș”
4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar acesta fiind singurul care suportă consecințele acestor erori (Comandă întarziată, transmisă greșit etc). BioBio nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Cumpărătorul.
4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca Furnizorul și BioBio să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
4.4. Furnizorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, prin transmiterea unei notificări pe orice suport, fără nicio obligație ulterioară, în situația în care datele furnizate de către Cumpărător sunt incorecte sau incomplete, în cazul plății online, atunci când tranzacția este invalid sau neacceptată.


5. PLATA
5.1. Prețurile Produselor și Serviciilor afișate in cadrul Platformei includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
5.2.  Plata se efectuează ramburs la livrare.

6. LIVRARE
6.1. Termenul de livrare al produselor este de 1 - 2 zile lucrătoare în funcție de stocul existent.
 Pentru Comenzile primite de luni – vineri:
-       până la orele 13:00 se procesează și se trimit spre Cumpărător în aceeași zi, caz în care livrarea se face în 24 de ore, excepțional în 48 ore dacă Cumpărătorul nu locuiește în locuieste in aria de acoperire a curierului.
-       după orele 13 se procesează în aceeași zi dar se trimit spre Cumpărător în ziua următoare, caz în care livrarea se face în 48 de ore, excepțional în 72 ore dacă Cumpărătorul nu locuiește în locuieste in aria de acoperire a curierului.
Pentru Comenzile primite vinerea dupa orele 13 până luni:
-       se procesează luni și tot atunci se trimit spre Cumpărători, livrarea se face în 24 de ore, excepțional în 48 ore dacă Cumpărătorul nu locuiește în locuieste in aria de acoperire a curierului.
6.2. Transportul Bunurilor se va realiza prin curier rapid, Costurile de transport cad în sarcina Cumpărătorului.
6.3. Pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 Ron transportul este gratuit.
6.4. Pentru comenzile mai mici de 200 ron se percepe o taxa de expediere de 15 ron.

7. RETRAGERE
7.1. Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile să se retragă din contract și să returneze produsele achiziționate, fără nicio justificare și fără nicio obligație din partea acestuia, scriind un email in formularul din pagina de contact http://www.BioBio.ro/contact
7.2.  Termenul de 14 zile începe să curgă din momentul intrării Cumpărătorului în posesia Produselor, respectiv a ultimului Produs, în situația în care Comanda constă în mai multe piese sau loturi.
7.3. În situația renunțării la contract Vânzătorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Cumpărătorului, inclusiv, după caz, costurile livrarii,  (cu excepția costurilor suplimentare generate de alegerea unei alte modalități de livrare decât livrarea standard oferită de noi).
7.4. Vânzatorul va returna plata în termen de maxim 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract, dacă în cadrul acestui termen Cumpărătorul a returnat Produsele sau a făcut dovada returnării către Vânzător. Odată cu returnarea Îroduselor Cumpărătorul trebuie să returneze și cadourile livrate în considerarea efectuării comenzii.
7.5. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, nedegradat, dezfăcut, rupt sau desigilat. Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care sunt manipulate sau folosite, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. În situțtia în care Vânzătorul constată că bunurile suferă degradări,, din suma încasată se va scădea contravaloarea diminuării produselor respective.
7.6. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina Cumpărătorului.
7.7. Conform legii, dreptul de returnare nu se poate exercita asupra
• produselor susceptibile de a se deteriora sau asupra produselor termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe și legume, etc.);
• Produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătății sau din motive de igienă în cazul în care acestea sunt desigilate (exemple: alimente și cosmetice, etc.);
• Acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;

8. CONFIDENTIALITATE
8.1. BioBio va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile legale.
8.2. Datele personale pe care le completati în formularele de comandă se folosesc numai în scopul livrării produselor comandate. Preluarea comenzilor se face prin intermediul paginii de internet  doar în cazuri excepționale să preia prin e-mail sau telefon.


9. RĂSPUNDERE
9.1. BioBio nu își asumă răspunderea pentru veridicitatea sau corectitudinea imaginilor și/sau a informațiilor publicate în cadrul Platformei de către Vânzător/Furnizor, acesta din urmă păstrând în totalitate răspunderea pentru acestea față de Cumpărători.
9.2.  În situația în care există informații neclare, incorecte sau incomplete, Cumpărătorul se va adresa direct Furnizorului pentru a remedia orice problemă identificată.
9.3.  Clientul se obligă să respecte întocmai Termenii și Condițiile reglementate de  BioBio, acesta preluând orice răspundere care decurge din nerespectarea acestora.
9.4.  În toate cazurile, Răspunderea noastră nu poate fi angajată dacă:
• Produsul este folosit în continuare după ce ne-ați informat asupra neconformității sale;
• Cumpărătorul nu a plătit întregul preț pentru produs, în termenul de plată;
• Cumpărătorul a modificat produsul fără niciun accord prealabil și în scris.

10. GARANȚII
__________


11. PROPRIETATE INTELECTUALĂ
11.1. Conținutul regăsit în Platformă, incluzând, însă nelimitându-se la informațiile, imaginile, materialele, logo-urile, textele, marca ș.a., sunt proprietatea exclusivă a BioBio și a Furnizorilor noștri.
11.2. BioBio deține proprietatea exclusivă asupra întregului conținut al Platformei, orice utilizare, folosire, copiere, distribuire ș.a. a acestuia, în lipsa unei autorizații prealabile din partea noastră, reprezintă o încălcare a dreptului nostru de proprietate intelectuală, motiv pentru care orice prejudicii cauzate trebuie integral reparate de cel în culpă. 
11.3. Este interzisă orice copiere, publicare, distribuire, alterare a conținutului Platformei sau orice reproducere neautorizată din partea BioBio, indiferent dacă are sau nu scop patrimonial.

12. FORȚA MAJORĂ
12.1. BioBio nu va fi răspunzător pentru neexecutarea obligațiilor sale dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului și care nu poate fi evitat.
12.2.  Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. LEGEA DE GUVERNARE
13.1. Părţile vor rezolva pe cale amiabilă toate neînțelegerile, problemele și reclamațiile rezultate din încheierea, derularea și interpretarea prezentului Contract. În caz de litigiu, instanța competenta va fi cea din mun. Sibiu.